Suntem prezenti pe piata solutiilor de identificare prin intermediul bratarilor de identificare si control acces inca din anul 2004. Suntem reprezentatii exclusivi a firmei americane Precision Dynamics Corporation (PDC) in Romania.

PDC este cel care a inventat bratarile de identificare. Solutiile oferite de catre PDC sunt recunoscute atat de catre clienti, cat si de concurenta ca fiind cele mai bune si in acelasi timp cele mai inovative. Deasemenea PDC este lider pe piata mondiala.

Ca si PDC, si noi suntem adepti convinsi ai calitatii. Acest fapt se manifesta nu numai in caracteristicile excelente ale bratarilor noastre de identificare si control acces, ci si in servirea corecta, punctuala a clientilor nostrii.

Serviciile de consultanta oferite gratuit clientilor ofera un beneficiu in plus care se va reflecta in cresterea veniturilor.

Experienta arata ca evenimetele cu plata, cluburile si strandurile si-au marit incasarile intre 10% si 30% doar din cauza utilizarii bratarilor de identificare si control acces furnizate de catre noi.

Partenerii nostrii care au incercat aceasta metoda noua si inovativa, au devenit clienti permanenti in 90% din cazuri.

Va stam la dispozitie cu peste doua milioane de bratari care pot fi livrate in numai 24 de ore oriunde in tara. Garantam calitatea bratarilor de identificare si control acces recomandate pentru ca Dumneavoastra fiti intotdeauna multumit.

Toate bratarile de identificare si control acces furnizate de catre VIP®Band Romania sunt fabricate in America de Nord sub un control strict al calitatii.

Alegeti serviciile noastre, si niciodata nu veti avea surpriza ca adezivul de pe bratarile Tyvek® sa fie de slaba calitate, ca bratarile din plastic sa taie mana clientilor Dumneavoastra, ca inchizatoarea din plastic sa fie ineficienta, ca bratarile sa se rupe fara nici un motiv sau ca bratarile medicale sa provoace reactii alergice.

Incercati si D-voastra! Contactati-ne acum pentru a primi o oferta personalizata pentru bratarile de identificare !

   © 2005-2023 Copyright VIP® Band | Termeni si conditii  
 cbx.ro